fbpx

Automaatbak spoelen

Met het spoelen van uw automaatbak kunnen verschillende klachten worden verholpen en zelfs worden voorkomen. Heeft u last van slecht schakelgedrag, bonken, slippen of het schommelen van uw toerental? Dit zijn bekende problemen waarbij een automaatbak spoeling de oplossing biedt. Ervaart u geen problemen, dan raden wij aan om iedere 100.000 km een spoeling te doen. Maak nu snel een afspraak in de online planner van Autobedrijf Nieuwland.

Waarom automaatbak spoelen belangrijk is

Volgens de fabrikant is het niet nodig om de ATF olie in uw versnellingsbak te vervangen. Echter, wijst praktijk anders uit. Het niet verversen van de ATF olie kan namelijk voor de volgende schakelproblemen zorgen: ruw schakelen, slip in de versnellingsbak en pas bij hogere toerentallen opschakelen.

Het spoelen van de automaatbak is de oplossing hiervoor. Om te beginnen voegt Autobedrijf Nieuwland een additief toe aan de olie. Dit additief reinigt het schakelbrein en alles eromheen. Na het toevoegen van het additief vervangen wij het filter en wordt via de powerflush machine de oude olie afgepompt. De powerflush machine spoelt de automaat door de resterende olie af te pompen en gelijktijdig nieuwe olie toe te voegen.

Autobedrijf Nieuwland biedt u een full-service automaatbak spoeling. Uw gehele automaatbak wordt gespoeld, gereinigd en voorzien van verse vloeistoffen. Plan nu snel een afspraak in onze online planner of neem contact met ons op via 0527 202 853.

  • A-kwaliteit olie met juiste OE specificaties
  • Eerlijk advies met heldere prijs afspraken
  • Altijd uitgebreide diagnose en controle van motor en versnellingsbak