fbpx

Bedrijfswagenonderhoud bij Autobedrijf Nieuwland

Als ondernemer is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op uw bedrijfswagen en/ of wagenpark. Stilstand van bedrijfswagen(s) betekent vaak ook direct omzetsverlies. Om zorgeloos van A naar B te kunnen blijven rijden, is het belangrijk dat uw bedrijfswagen(s) goed onderhouden worden. Autobedrijf Nieuwland helpt u hier graag bij en kan het onderhoud bieden wat het beste past bij uw bedrijf. Door de hoeveelheid trainingen en opleidingen die de monteurs volgen, zijn ze goed in staat om zorg te dragen voor het onderhoud, de reparaties en de leveringen van onderdelen en accessoires voor uw bedrijfswagen. Hierdoor kunnen wij onderhoud bieden aan elke merk en type bedrijfswagen.

 

Snelle service

Wij begrijpen maar al te goed, dat u uw bedrijfswagen(s) niet al te lang wil missen. In onze werkplaats beschikken wij over moderne apparatuur en ervaren monteurs, die gedreven zijn om elke probleem op te lossen. Zo zorgen wij ervoor dat uw bedrijfswagen(s) niet langer in de garage zijn dan noodzakelijk is.

Halen en brengen

In overleg is het mogelijk om gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Wij kunnen uw bedrijfswagen ophalen op de afgesproken plek. Dit kan bij u op de zaak zijn, maar ook op een andere locatie.

Advies nodig of een afspraak maken?

Wilt u meer weten over wat Autobedrijf Nieuwland kan betekenen voor uw bedrijfswagen en/ of wagenpark. Neem dan contact met op via 0527-202853. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Wilt u liever direct een afspraak inplannen? Dat is ook mogelijk. Dit kan door contact op te nemen via 0527-202853 of een afspraak in te plannen via de online planner.