fbpx

Elektrische voertuigen specialist

Autobedrijf Nieuwland is uw expert in elektrisch rijden

Het onderhouden van een hybride of elektrische auto is compleet anders op het gebied van onderhoud en reparatie, dan een auto met een benzine- of dieselmotor. Er is veel kennis noodzakelijk over veilig werken aan een elektrisch voertuig vanwege de aanwezige hoogspanning. De specialisten van Autobedrijf Nieuwland in Luttelgeest worden ieder jaar bijgeschoold in de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Naast kennis beschikt Autobedrijf Nieuwland over de juiste diagnose- en meetapparatuur om complete reparaties en onderhoud uit te voeren aan uw hybride of elektrische auto.

 

Steeds meer elektrische voertuigen

Steeds meer autofabrikanten produceren elektrische voertuigen, waardoor het aandeel elektrische voertuigen groeit. Naar verwachting worden er zelfs in 2030 alleen nog maar elektrische auto’s nieuw verkocht. Elektrisch rijden is veel minder milieubelastend en wij laten je graag kennis maken met deze leuke en verantwoorde manier van autorijden. Daarom vindt u een wisselend aanbod van hybride en elektrische voertuigen in onze voorraad. Ziet u uzelf al rijden in een hybride of elektrische auto?

Wilt u uw hybride of elektrische auto laten onderhouden of bent u op zoek naar een hybride of elektrische auto? Autobedrijf Nieuwland staat voor u klaar! Neem gerust contact met ons op. Bel naar 0527-202853 of plan online een afspraak: