fbpx

Kentekenloket

Autobedrijf Nieuwland in Luttelgeest is vanaf nu Kentekenloket

Autobedrijf Nieuwland in Luttelgeest mag zich officieel kentekenloket noemen. Kentekenloket is dé plek om voertuigen direct en snel over te schrijven. In Nederland is het verplicht om een kenteken op naam van een nieuwe eigenaar te zetten. Bij Autobedrijf Nieuwland in Luttelgeest regel je dit binnen enkele minuten.

Overschrijving voertuigen

Bij Autobedrijf Nieuwland bent u vanaf heden op het juiste adres voor het overzetten van al uw voertuigen. Heeft u een nieuwe motor, scooter, camper of auto gekocht? Dan moet het kenteken van het betreffende voertuig overgeschreven worden naar de nieuwe eigenaar.

RDW-erkend autobedrijf

Autobedrijf Nieuwland is een RDW-erkend autobedrijf en beschikt zodoende over de juiste kennis en expertise om u te helpen bij het overschrijven van uw voertuig. Ons deskundige personeel kan u verder helpen met al uw vragen.

Overige diensten kentekenloket

Bij Autobedrijf Nieuwland is het vanaf heden ook mogelijk om uw kenteken te schorsen. Naast alle diensten omtrent uw kenteken en het op naam zetten daarvan bent u bij Autobedrijf Nieuwland ook aan het juiste adres voor aanvullende diensten omtrent uw auto.

Gebruik maken van ons kentekenloket? Neem dan contact met ons op.