fbpx

Laadpaal voor uw elektrische auto

Laadpaal voor uw auto kopen?

Heeft u een elektrische auto? Dan is het wel zo fijn als u deze thuis kan opladen. Daarom kunt u niet alleen voor advies en onderhoud van elektrische en hybride voertuigen terecht bij ons, maar ook voor het aanschaffen van een laadpaal.

 

Kan een laadpaal bij ieder huis geplaatst worden?

In principe kan bij ieder huis een laadpaal geplaatst worden. Zolang de laadpaal voor particulier gebruik wordt ingezet, is er geen vergunning nodig. Dus wilt u iedere ochtend met een volle accu vanuit huis kunnen vertrekken, dan is een laadpaal bij huis de ideale oplossing.

Laadpaal

Kan ik een laadpaal zelf installeren?

Het is mogelijk om een laadpaal bij huis zelf te installeren, echter daarvoor dient u wel enige kennis over elektrotechniek te hebben. Daarom adviseren wij om de laadpaal altijd te laten installeren door een gediplomeerd installateur. Wanneer u een laadpaal aanschaft bij Autobedrijf Nieuwland kunnen wij ervoor zorgen dat deze ook bij u thuis geïnstalleerd wordt. Dit wordt gedaan door een partner installatiebedrijf van Autobedrijf Nieuwland. Het enige wat u dan nog hoeft te doen, is de auto aan de laadpaal te zetten.

Interesse?

Wilt u zelf een laadpaal aanschaffen of wilt u meer informatie over laadpalen? Vul dan het contactformulier in of bel 0527 202 853. Dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier Laadpalen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.