fbpx

Nieuwland Pechhulp

Ga onbezorgd de weg op met Autobedrijf Nieuwland!

Het zal u maar gebeuren, opeens staat u langs de kant van de weg met autopech. Dit is erg vervelend, zeker wanneer u op tijd op uw bestemming moet zijn. Uiteraard wilt u meteen geholpen worden. Geen zorgen, met de pechhulp van Autobedrijf Nieuwland bent u zo weer op weg.

Pechhulp

Pechhulp bij onderhoud of aanschaf occasion

Omdat uw auto altijd in topconditie wegrijdt bij ons, kunt u bij periodiek onderhoud of aanschaf van een occasion voordelig pechhulp afsluiten. Met de pechhulp van Autobedrijf Nieuwland bent u in heel Nederland en Europa verzekerd van hulp bij pech onderweg. Waar u ook bent, de medewerkers van Autobedrijf Nieuwland staan 24/7 voor u klaar!

In de meeste gevallen helpen wij u meteen weer op weg! Als uw auto niet ter plekke gerepareerd kan worden, dan wordt uw auto naar de garage gebracht waar de reparatie plaats zal vinden. Indien uw auto niet binnen een dag gerepareerd kan worden, staat er gedurende 2 dagen een leenauto voor u klaar. Als u ook Europa dekking heeft, dan kunt u vervangend vervoer voor 4 dagen krijgen.

Heeft u pech door eigen toedoen? Doordat u bijvoorbeeld de lampen aan heeft laten staan of verkeerde brandstof heeft getankt. Ook dan kunt u gebruik maken van de pechhulp.

Wat te doen bij pech onderweg

Zet uw auto zo ver mogelijk langs de kant van de weg, als het mogelijk is in de berm aan de rechterkant. Doe de alarmlichten aan en draai de wielen van de auto naar rechts. Trek een veiligheidshesje aan, gebruik de gevarendriehoek en blijf nooit in de auto zitten! Als u uitstapt, stap dan aan de rechterkant van de auto uit. Bel naar pechhulplijn van Autobedrijf Nieuwland en geef de juiste locatie door, de rest wordt voor u geregeld.

De pechhulplijn van Autobedrijf Nieuwland is 24 uur en 7 dagen per week bereikbar.

Autobedrijf Nieuwland pechhulp: Uw voordeel op een rijtje

  • In heel Nederland en Europa, inclusief woonplaatsdekking
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Niet persoonsgebonden, iedereen die in uw auto rijdt
  • Inclusief vervangend vervoer
  • Vergoeding verblijfskosten indien dat nodig is

 

Maak een afspraak om de mogelijkheden omtrent de Nieuwland Pechhulp te bespreken door te bellen naar 0527-202853 of plan een afspraak in onze online planner: