fbpx

Onderhoudsbeurt

automonteur

Laat uw auto onderhoud professioneel uitvoeren door Autobedrijf Nieuwland!

Autobedrijf Nieuwland is uw garage als het gaat om klein en groot onderhoud aan uw auto. Door de hoeveelheid trainingen en opleidingen die de monteurs volgen, zijn ze goed in staat om zorg te dragen voor het onderhoud, de reparaties en de leveringen van onderdelen en accessoires voor uw auto. Doe daarom uw kleine of grote onderhoudsbeurt bij Autobedrijf Nieuwland. Maak nu snel een afspraak!

Heeft u uw auto in onderhoud bij Autobedrijf Nieuwland? Dan worden alle reparaties vooraf met u besproken. Mochten de monteurs mankementen aan uw auto ontdekken, dan wordt er meteen contact met u opgenomen.

 

Grote onderhoudsbeurt

Doet u een grote onderhoudsbeurt bij Autobedrijf Nieuwland, dan bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig de weg op kunt. Een grote onderhoudsbeurt wordt altijd volgens de fabrieksvoorschriften uitgevoerd. Alle controlepunten die zijn opgegeven door de fabrikant worden nagelopen. Hierdoor behoudt u de fabrieksgarantie.

Wanneer is uw auto toe aan een grote onderhoudsbeurt? Dat ligt aan het merk, type, leeftijd, kilometerafstand en het aantal kilometers van uw auto. U kunt ook deze regel aanhouden: na iedere 30.000 km of na 2 jaar een grote onderhoudsbeurt.

 

Kleine onderhoudsbeurt

Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt uw auto op rond de 20 punten gecontroleerd. Bij Autobedrijf Nieuwland wordt onder andere uw motorolie ververst, uw oliefilter vervangen en uw ruitensproeiervloeistof bijgevuld. Een kleine onderhoudsbeurt is nodig na elke 15.000 km of ieder jaar.

Afspraak maken voor een grote of een kleine onderhoudsbeurt? Bel naar 0527-202853 of plan online een afspraak.