fbpx

Financial Lease

Ook voor een zakelijke of financial lease financiering van uw auto kunt u bij Autobedrijf Nieuwland terecht. Bij aanschaf bent u direct eigenaar van de bedrijfsauto en uw onderneming behoudt haar liquiditeit. Kortom, financial lease is in vele opzichten erg voordelig.

 

Wat is financial lease?

Met financial lease wordt de auto gefinancierd door de bank, waar u in termijnen een bedrag aan betaalt. U hoeft uw bedrijfswagen dus niet in één keer te betalen, maar doet dat in termijnen. Na afloop van het financial leasecontract is de auto volledig van u.
Door gebruik te maken van financial lease bij Autobedrijf Nieuwland, kunt u heel voordelig in een Audi, Renault, Volkswagen of Volvo rijden. Een overzicht van al onze bedrijfsauto’s vindt u hier.

 

Wie kan financial leasen?

Financial lease is zowel voor startende ondernemers, zzp’ers en eenpitters als voor familiebedrijven geschikt. U kunt namelijk zonder jaarcijfers bij ons terecht voor de aanschaf van een bedrijfsauto met financial lease. Zo beschikt u direct over een bedrijfsauto en behoudt u de mogelijkheid om te blijven investeren in uw onderneming.

 

Wat zijn de fiscale voordelen?

Met financial lease investeert u in uw onderneming, waardoor u de bedrijfsauto als investering voor uw bedrijf kunt activeren op de balans. Dit heeft als voordeel dat u als economisch eigenaar van de bedrijfsauto onder andere kunt profiteren van de investeringsaftrek. Daarnaast mag u de rente die u over de financial lease betaalt aftrekken van de winst, mag u de bedrijfsauto afschrijven en het gehele btw-bedrag terugvorderen bij de eerstvolgende btw-aangifte. Ook is bij zakelijk leasen de kilometrage onbeperkt en behoudt u uw schadevrije jaren.

 

Hoe werkt financial lease bij Autobedrijf Nieuwland?

Bij Autobedrijf Nieuwland zorgen we ervoor dat u snel en tevreden in uw nieuwe bedrijfsauto kunt rijden. Hiervoor werken wij samen met Regeljelease.nl. Dankzij deze samenwerking zijn wij heel snel in staat om lease-aanvragen goed te keuren en weten we binnen 24 uur wanneer uw bedrijfswagen voor de deur staat. Voor het doen van een aanvraag volgt u de onderstaande drie stappen:

Stap 1. Kies een auto.

Ga naar onze occasions en kies een bedrijfsauto naar wens.

Stap 2. Laat uw gegevens achter.
Vul bij de desbetreffende auto uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer in op het formulier.

Stap 3. Wij nemen contact op en regelen de rest voor u!

Een auto gekozen en uw gegevens ingevuld? Mooi! Wij nemen dezelfde werkdag nog telefonisch contact met u op om samen de lease-aanvraag door te nemen.

 

Bereken uw leasetermijn zelf!

De leasetermijn (het maandbedrag) is afhankelijk van een aantal factoren, onder andere van: de aanschafprijs van de auto, het leasebedrag en de looptijd. Wilt u alvast weten wat uw leasetermijn zal zijn? Met onderstaande berekening rekent u dat heel gemakkelijk zelf uit!