fbpx

Zomer- en wintercheck

Voor de zomer- en wintercheck bent u bij Autobedrijf Nieuwland aan het juiste adres. Probeer de seizoenen voor te zijn, zodat u tijdens de winter en zomer zowel in Nederland, als op vakantie goed voorbereid bent.

Bij de zomer- of wintercheck wordt uw auto gecontroleerd op onder andere:

  • Banden
  • Accu
  • Bodem en uitlaat
  • Remmen
  • Verlichting
  • Ruitenwissers

Gaat u met de auto op vakantie? Ook dan is het aan te raden om een wintercheck of zomercheck te plannen bij Autobedrijf Nieuwland. Als u vaker met de auto op vakantie gaat, weet u dat de weersomstandigheden onderweg naar de vakantiebestemming behoorlijk uitdagend kunnen zijn voor de auto. Neem daarom geen risico en plan een afspraak voor de winter- of zomercheck. Autobedrijf Nieuwland adviseert u graag over de praktische voorbereiding van uw auto voor de vakantie. Denk daarbij ook aan het monteren van dakkoffers, het gebruik van aanhangers of caravans en het gebruik van vloeistoffen.

Maak een afspraak voor de zomercheck of wintercheck door te bellen naar 0527-202853 of plan een afspraak in onze online planner:

 

Onze werkplaats is geopend en de showroom op afspraak!

Onze werkplaats is geopend en de showroom op afspraak. U bent  nog steeds van harte welkom bij ons. Wel willen wij u verzoeken om van tevoren een afspraak te maken en u te houden aan de landelijke richtlijnen. Gaat u liever de deur niet uit? Wij bieden haal- en brengservice aan. 

Wij staan klaar voor u en uw auto!