fbpx

Schadeherstel Luttelgeest

auto ongeluk

Voor compleet schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres!

Autobedrijf Nieuwland taxeert, herstelt en repareert schades op een hoogwaardige en kosten efficiënte wijze. Dat schade aan uw auto vervelend is, weet Autobedrijf Nieuwland ook. Zij helpen u daarom niet alleen met de reparatie, maar ook het hele proces met uw verzekeringsmaatschappij. Bovendien stelt Autobedrijf Nieuwland vervangend vervoer beschikbaar.

 

Schadeproces

Voordat Autobedrijf Nieuwland de schade gaat repareren, bekijken zij eerst of alle formaliteiten rond het melden van de schade zijn uitgevoerd en zullen zij dit, indien nodig, regelen. Nadat het voertuig is gecontroleerd, wordt er een schaderapport opgemaakt. In dit rapport worden alle gegevens vastgelegd die betrekking hebben op het voertuig, de beschadigde onderdelen en de te verrichten werkzaamheden. Deze gegevens worden verwerkt en berekend, waarna een exact schadebedrag volgt. Autobedrijf Nieuwland neemt contact met u op om te overleggen over de reparatie van het voertuig.

 

Ruitreparatie

Heeft u een sterretje in uw voorruit of zit er een volledige scheur in? Ook voor ruitreparatie kunt u terecht bij Autobedrijf Nieuwland.

Bij Autobedrijf Nieuwland voeren de monteurs alle voorkomende reparatie aan ruitschade uit, van een sterreparatie tot het vervangen van een ruit. Er wordt altijd eerst gekeken of uw ruit gerepareerd kan worden, want vervangen kan altijd nog.  Na vakkundig advies zorgt Autobedrijf Nieuwland ervoor dat u weer veilig de weg op kunt, liefst met een gerepareerde ruit, maar als het moet met een nieuwe.

Wilt u een afspraak maken om uw autoruit te laten repareren of vervangen? Bel dan naar 0527-202853 of plan een afspraak in onze online planner.

 

Passende oplossing

Indien de verzekering de voorkeur heeft voor een schadereparateur, hoeft dit niet te betekenen dat Autobedrijf Nieuwland uw voertuig niet mag of kan repareren. Samen met u en de verzekering zoeken wij naar de beste oplossing zodat uw voertuig weer snel gerepareerd is.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Autobedrijf Nieuwland door te bellen naar 0527-202853 of plan een afspraak in de online planner: