fbpx

Versnellingsbak reviseren of vervangen?

Als uw versnellingsbak kapot is zijn er twee opties: vervangen of reviseren. Bij het vervangen krijgt u een nieuwe versnellingsbak. Dit heeft voor- en nadelen. Het voordeel is dat meteen alle onderdelen nieuw zijn en dat u hoogstwaarschijnlijk geen problemen meer ervaart. Toch heeft het compleet vervangen van een versnellingsbak ook nadelen. Zo is er het risico dat er geen originele versnellingsbak gevonden kan worden en is een nieuwe versnellingsbak erg duur.

U kunt er ook voor kiezen om uw versnellingsbak te reviseren. Hoewel revisie niet altijd alle problemen op kan lossen, voldoet het in de meeste gevallen en functioneert uw versnellingsbak weer als nieuw. Het voordeel van een versnellingsbak revisie is dat u lager in de prijs zit dan bij het compleet vervangen van uw versnellingsbak. Behalve de kostenbesparing heeft u nog meer voordelen. U behoudt uw originele versnellingsbak, bij het reviseren worden namelijk alleen onderdelen vervangen.

 

Hoe herkent u een defecte versnellingsbak?

versnellingsbak auto

Een defecte versnellingsbak kunt u herkennen aan haperingen, stroef schakelen, geluid tijdens het schakelen of een vastzittende pook. Heeft u hier last van? Autobedrijf Nieuwland heeft een ruime ervaring met versnellingsbakken. U bespaart bij Autobedrijf Nieuwland veel geld en tijd én kunt ervan op aan dat het goed gebeurt!

Heeft u een defecte versnellingsbak? Boek dan online uw afspraak of bel naar 0527-202853.